//Rennen voor Amalied in de Maastrichts Mooiste City run 2015

Afgelopen zondag heeft een SABIC team bestaande uit 55 renners weer deelgenomen aan de Maastrichts Mooiste City-run. Het goede doel dat dit jaar middels deelname werd gesteund was Amalied.

De renners van het SABIC-team renden 5 km, 10 km of 10 mijl. In het zonnetje werden de collega’s, duidelijk herkenbaar aan de witte SABIC-shirts, aangemoedigd door de mensen langs de kant. De dag verliep voorspoedig, snelle tijden en geen blessures.

Elke renner droeg ook financieel bij aan stichting Amalied. Sam El Haloui;

‘Rennen voor Amalied is rennen voor de kids in Limburg die we proberen te steunen met dit initiatief. We zijn momenteel bezig met het maken van nieuw en goed lesmateriaal en een uniek lesprogramma. Het opgehaalde bedrag zal hieraan bijdragen. A big thank you to all runners!’ 

Om Amalied ook nog op een andere manier te steunen en als waardering voor dit initiatief, heeft voormalig burgemeester van Maastricht en voormalig minister Gerd Leers aangegeven graag een gastles te geven voor de kinderen onderdeel van Amalied. Meer informatie zal volgen in Q3.

Graag willen we alle renners hartelijk bedanken voor deelname, SABIC, de vrijwilligers en de Communications afdeling voor deelname aan evenement.

We hopen jullie weer te zien volgend jaar! 

Estelle, Sam, Christian, Rasim, Jelmer, Toine and Thomas

2017-12-06T12:10:51+00:00