//Bezoek van het Werkgelegenheidsfonds

Het Werkgelegenheidsfonds heeft op vrijdag 4 maart, met maar liefst 24 medewerkers een bezoek gebracht aan Amalied. De medewerkers zijn werkzaam bij bedrijven die geld ter beschikking stellen aan het Werkgelegenheidsfonds.

Amalied is opgericht om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van vaardigheden bij kinderen. Met een gezelschap van 24 personen, is dit een uitgelezen kans voor de kinderen om de presentatie vaardigheden toe te passen.

Na de presentaties mochten de bezoekers een kijkje kunnen nemen bij de verschillende demonstraties:

* Lego Mindstorm
* Little Bits
* Thymio

Ongeacht het ontzettend krappe programma, hebben de medewerkers de koffie laten staan en de keuze gemaakt om uitgebreid de demonstraties te bekijken en een praatje te maken met de kinderen.

2017-12-06T12:10:51+00:00