//Stagiaire Fontys – Leonie

Wij stellen u graag voor aan Leonie zij is onze eerste stagiaire van de faculteit Pedagogiek Fontys Hogescholen. Zij zal het gehele jaar ondersteuning bieden aan zowel het trainersteam als de Amalied Kids in Sittard.
Leonie gaat ons helpen bij het ontwerpen en invoeren van een pedagogisch beleid. Daarnaast gaat zij een pedagogisch plan opzetten en uitvoeren samen met het trainersteam in het kader van haar studie voor Amalied.
Leonie zal regelmatig een blog plaatsen op onze Facebookpagina.

Hallo allemaal,
Mijn naam is Leonie en ik ben 18 jaar. Ik zit in mijn 2e jaar van de opleiding Pedagogiek in Sittard aan de Hogeschool Fontys.
Ik zal dit schooljaar stage lopen bij Stichting Amalied en zal dan ook elke vrijdagavond aanwezig zijn  Ook ben ik elke dinsdag aanwezig op Basisschool de Tovertuin.
Ik zal in het kader van mijn studie dit schooljaar ondersteuning bieden aan het trainersteam en aan de kinderen die extra steun kunnen en willen gebruiken.
Ik heb er veel zin in en hoop jullie snel te ontmoeten.
Met vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht!
Met vriendelijke groeten,

Leonie Nobbe
Volg mijn blogs op  Facebook!

2017-12-06T12:10:50+00:00