//Lancering Gelijke Kansen Alliantie – door minister Bussemaker

Verschil moet er niet zijn. Verschil moet je maken”, luidt de slogan van de Gelijke Kansen Alliantie die afgelopen maandag op 31 oktober gelanceerd is door minister Bussemaker in Het Sieraad in Amsterdam. Ieder kind heeft het recht op gelijke kansen. Kansen om zijn of haar talent te kunnen laten zien en ontplooien. Dit zou voor ieder kind mogelijk moeten zijn, ongeacht leeftijd, etnische achtergrond of het opleidingsniveau van de ouders.

De Gelijke Kansen Alliantie is een platform/netwerk voor zowel landelijke als lokale initiatieven om gelijke kansen voor jongeren te bevorderen. Amalied  werd tijdens deze heerlijk zonnige bijeenkomst vertegenwoordigd door Sam en Yasmine. Zij hebben verschillende en zeer interessante contacten gelegd. Ook heeft ons team de kans gekregen en de kans genomen om Amalied te pitchen. De reacties van de bezoekers waren tof!

Verschillende organisaties en scholen hebben hun interesse voor Amalied geuit. We zijn benieuwd naar wat voor samenwerkingen hieruit zullen voortvloeien. En houden je graag op de hoogte ;)

Meer te weten komen over De Gelijke Kansen Alliantie check de website!

2017-12-06T12:10:50+00:00