Help Amalied als particulier 2018-05-26T15:21:38+00:00
Loading...

In je eentje kun je wel degelijk verschil maken

Waarom hebben we jouw hulp nodig

Amalied is een non-profit organisatie draaiend op vrijwilligers, investeringen vanuit het bedrijfsleven, privédonaties en een kleine bijdrage van de ouders voor de workshops. Het doel van Amalied is om kinderen voor te bereiden op de toekomst en te empoweren. Dit doen we door 4x per jaar een nieuw programma van 8 workshops aan te bieden. Wekelijks krijgen de kinderen een interessante en actieve workshop in Cultuur en STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). De kinderen leren bewust te worden van culturele diversiteit en worden getraind in cognitieve en communicatieve vaardigheden, probleemoplossend en kritisch te denken. Door hun interesse te stimuleren in STEM-onderwerpen willen we op een leuke en praktische wijze de Amalied-kinderen laten zien wat hun mogelijkheden zijn voor de toekomst. Terwijl we hun belangstelling voor maatschappelijke betrokkenheid en technologie proberen aan te wakkeren door met de kinderen op excursies te gaan naar interessante musea, technologische bedrijven, culturele instellingen. Hoog in het vaandel bij Amalied staat een hoge kwaliteit van de workshops en de beste materialen om de kinderen op een leuke wijze, maar ook echt op een goede wijze te kunnen trainen.

Verschillende vormen van hulp

Amalied helpt kinderen om in zichzelf te geloven. Door praktische cultuur-, wetenschap- en IT-lessen verbreden we hun horizon om een basis te leggen voor hun toekomst. Of je nu een donatie wilt doen of je jezelf vrijwillig wilt aanbieden als gastspreker. Of misschien wil je Amalied adviseren op pedagogisch, didactisch, technologisch of wetenschappelijk gebied. Alle kleine beetjes helpen.

Hoe kun jij Amalied helpen

Klik op onderstaande button en vul het formulier in. Hierin wordt gevraagd wat jij precies zou willen bijdragen aan Amalied. We nemen vervolgens per email of telefonisch contact met je op.

Ik wil een bijdrage leveren