Over ons 2018-05-26T09:44:42+00:00
Loading...

Amalied ben jij, ben ik. Zijn wij.

Missie

Amalied is ontstaan uit de overtuiging kinderen te laten geloven in hun eigen kracht om daarmee hun zelfvertrouwen te vergroten. Wij doen dit door de toekomstige generaties kinderen te inspireren en kennis te laten maken met culturele diversiteit en STEM-thema’s (Science, Technology, Engineering, Mathematics) om hun kansen in de toekomst te vergroten.

Visie

Amalied heeft als visie een holistische, duurzame, empowering en vooral leuke leeromgeving te creëren. Een omgeving waarin kinderen tussen met uiteenlopende achtergronden worden blootgesteld aan culturele kennis en de meest actuele STEM-thema’s. En waarin ze de kans krijgen aan hun persoonlijke vaardigheden te werken en we hun nieuwsgierigheid proberen te prikkelen omtrent cultuur en STEM.

Doelgroep

We richten ons op kinderen van 8 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om meer te leren over techniek, computers, cultuur en wie zichzelf willen ontwikkelen. De wereld van wetenschap en techniek is een internationale wereld, daarom streven we bij Amalied naar een mix van kinderen met uiteenlopende achtergronden.

Het programma

Ben je benieuwd naar hoe het programma er daadwerkelijk uitziet? Welke thema’s we behandelen. Waar de workshops worden gegeven, wanneer en wat de kosten zijn?

Klik hier om het programma te bekijken

Managementteam

<b>Mohamed Mugaibel</b>
Mohamed MugaibelOprichter

Raad van Advies

<b>Koos van Haasteren</b>
Koos van HaasterenAmbassadeur bij Amalied
Executive VP Performance Chemicals bij SABIC • Lid Raad van Toezicht bij Universiteit van Maastricht
<b>Gerd Leers</b>
Gerd LeersAmbassadeur bij Amalied
Oprichter van De Vijfde Berg • Voormalig Minister van Immigratie, Integratie en Asiel • Voormalig Burgemeester van Maastricht
<b>Michael van Zinnicq Bergmann</b>
Michael van Zinnicq BergmannAmbassadeur en adviseur bij Amalied
Senior International Officer bij Zuyd Hogeschool
<b>Louis Cordewener</b>
Louis CordewenerPedagogisch/didactisch adviseur bij Amalied
Leider/Coach/Mediator